Openingstijden

Openingstijden

Wegens vakantie van 6 t/m 18 september:

tijdelijk beperkte openingstijden!

  • Ma: gesloten
  • Di: 09:00 - 13:00
  • Wo: gesloten
  • Do: 09:00 - 13:00
  • Vr: gesloten
  • Za: 09:00 - 17:00

Privacyverklaring & disclaimer

Via onze webshop worden persoonsgegevens verwerkt. Wij als Boek- en Speelgoedhandel De Appelboom, Hoofdstraat 177-B, 3781 AE Voorthuizen, KvK nr. 50589717, vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met uw persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en opgeslagen op een beveiligde server.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving (dd 25 mei 2018) stelt. Dit betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welk doel wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor het verwerken van bestellingen en het versturen van nieuwsbrieven;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag in te zien en de mogelijkheid te bieden tot correctie, verbetering of verwijdering.


Persoonsgegevens

Hoe verwerken wij uw persoonsgegevens?
Bij het plaatsen van een bestelling in onze webshop ontvangen wij van u persoonsgegevens. Wij gebruiken alleen de persoonsgegevens die door u aan ons zijn opgegeven. Dit zijn de volgende gegevens:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • E-mailadres

Registratie

Bij het plaatsen van een bestelling in onze webwinkel moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen. Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Nieuwsbrief

Met enige regelmaat versturen wij een nieuwsbrief om u op de hoogte te houden van nieuwe producten en activiteiten in onze boek- en speelgoedwinkel. Elke nieuwsbrief bevat onderaan een link waarmee u zich eenvoudig af kunt melden.

Contactformulier op onze website

Door middel van het contactformulier op onze website kunt u vragen aan ons stellen. Daarbij wordt u gevraagd diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. U kunt zelf kiezen welke gegevens u hier invult. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard tot het moment dat uw vraag / opmerking is afgehandeld.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegeven worden niet aan derden verstrekt en niet voor andere doeleinden gebruikt. De opgegeven gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving (server) en zijn dus niet voor andere partijen bereikbaar en inzichtelijk.

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig is om uw huidige en eventueel toekomstige bestelling(en) af te handelen (inclusief de wettelijke garantieperiode) en/of de nieuwsbrief te verzenden. Uw eventuele financiële gegevens bewaren we zo lang de wettelijke archiefplicht aangeeft.

Recht op inzage

U heeft recht op inzage in de gegevens die we over u verwerken. Ook heeft u het recht een verzoek tot correctie, verbetering of verwijdering te doen. Neemt u daarvoor schriftelijk of per mail contact met ons op.

Disclaimer

Wij proberen de informatie vermeld op deze website zo goed mogelijk bij te houden en bij te werken. We staan echter niet in voor de juistheid van alle vermelde informatie, en zijn niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die ontstaat als gevolg van gebruik van de website en/of vertrouwen op onjuiste informatie. Daarnaast is het niet toegestaan (delen van) deze website over te nemen, openbaar te maken, te kopiëren of te gebruiken zonder dat wij daarvoor vooraf toestemming hebben gegeven.

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door de browser op de harde schrijf van de computer wordt opgeslagen.

Deze cookies faciliteren bijvoorbeeld het inloggen op de website en het onthouden van het winkelwagentje. Cookies kunnen altijd uitgeschakeld worden via de browser, maar dit heeft gevolgen voor het functioneren van de website.

In de cookies van deze website wordt nooit privacygevoelige informatie opgeslagen.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics-cookies voor het verzamelen van gegevens waarmee het surfgedrag van onze bezoekers - geanonimiseerd - wordt verwerkt tot grafieken en patronen die ons helpen om de website te verbeteren en te optimaliseren.

Het gebruik van Google Analytcis is toegestaan onder de Wet bescherming persoonsgegevens als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  1. Er is een bewerkersovereenkomst tussen VAS ICT B.V. (de ontwikkelaar van deze website) en Google over de Analytics gegevens.
  2. IP-adressen worden anoniem gemaakt zodat gegevens nooit naar jouw IP-adres te herleiden zijn.
  3. Het Analytics account van De Appelboom is zo ingesteld dat de informatie niet met anderen gedeeld mag worden.
  4. De bezoeker wordt - via dit Privacybeleid - duidelijk geïnformeerd over het gebruik van Analytics en de mogelijkheid voor een 'opt-out (zie hieronder)'.

Opt-out voor Google Analytics

Als u het gebruik van Google Analytics-cookies liever helemaal wilt blokkeren dan kunt u een opt-out plugin voor Google Analytics downloaden. Met deze plugin telt uw bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics gebruiken.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken op onze website gebruik van cookies.

Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze cookieverklaring.